Paus Telesphorus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah es:Telésforo dadi es:Telesforo
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah tl:Telesforo dadi tl:Papa Telesforo)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah es:Telésforo dadi es:Telesforo)
[[en:Pope Telesphorus]]
[[eo:Telesforo]]
[[es:TelésforoTelesforo]]
[[et:Telesphorus]]
[[eu:Telesforo]]
62.955

besutan

Menu navigasi