Malaria: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ast:Malaria
c (r2.7.2) (bot Mengubah: om:Busaa)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ast:Malaria)
[[ar:برداء]]
[[arz:مالاريا]]
[[ast:Malaria]]
[[az:Malyariya]]
[[bat-smg:Maliarėjė]]
2.031

besutan

Menu navigasi