Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.3) (bot Menambah: sn:Madokero
c (r2.6.4) (bot Menambah: be:Захад)
c (r2.6.3) (bot Menambah: sn:Madokero)
[[sk:Západ (svetová strana)]]
[[sl:Zahod]]
[[sn:Madokero]]
[[so:Galbeed]]
[[sq:Perëndimi (gjeografi)]]
2.940

besutan

Menu navigasi