Parembugan Naraguna:Idioma-bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

lt:User talk:Hugo.arg

Mulai diskusi dengan Idioma-bot

Mulai diskusi baru