Malaria: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ne:औलो
c (bot Menambah: ht:Malarya)
c (bot Mengubah: ne:औलो)
[[ms:Malaria]]
[[mt:Malarja]]
[[ne:मलेरियाऔलो]]
[[new:अउल]]
[[nl:Malaria]]
2.721

besutan

Menu navigasi