Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
49 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
typo
c (Kecamatan Tepus, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Tepus, Gunung Kidul: seragam)
(typo)
|style="font-size: 90%;"|[[---]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[JembarWewengkon]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PendudukPedunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
 
== Desa-Desa ==
 
==Pranala jaba==
 
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
 
 
78.625

besutan

Menu navigasi