Menyang kontèn

William Golding: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: melu → mèlu, menehi → mènèhi, Sawise → Sawisé (2)
(→‎top: éjaan, replaced: dheweke → dhèwèké (3), Dheweke → Dhèwèké (2))
(éjaan, replaced: melu → mèlu, menehi → mènèhi, Sawise → Sawisé (2))
 
Dhèwèké sinau ana [[Marlborough Grammar School]], banjur ana [[Brasenose College]], [[Oxford]], lulus taun [[1935]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
SawiseSawisé makarya ana pemukiman lan perusahaan teater, dhèwèké dadi kepala sekolah ana [[Bishop Wordsworth's School]], [[Salisbury]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
Taun [[1940]], dhèwèké melumèlu [[Royal Navy]] nglelebake kapal perang [[Bismark]] [[Jerman]], lan menehimènèhi komando sawijining peluncuran roket nalika invasi [[Perancis]] taun [[1944]].<ref name="SWG bc"/>
SawiseSawisé perang, dhèwèké mulang maneh ana Bishop Wordsworth's School nganti [[1961]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
 
==Cathetan suku==
{{Reflist}}
 
== Pranala njaba ==
*[https://www.britannica.com/biography/William-Golding Biografi ana britannica.com]
*[http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/1983/golding-bio.html Laman nobelprize.org]
352.737

besutan