Powiat Maków: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2), padunung → sing ndunungi, . → .
(→‎top: éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2), padunung → sing ndunungi, . → .)
 
}}
 
'''Powiat Maków''' iku ''[[powiat]]'' (kaya déné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polen]]. Kutha krajané ya iku [[Maków Mazowiecki]] . Powiat iki papané ana ing [[propinsiprovinsi Mazowia]] lan nduwésing padunungndunungi 46.658 jiwa.
 
{{Mazowia }}
 
[[Kategori:Powiat ing propinsiprovinsi Mazowia]]
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané