Viggiano: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Dhémografi: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Demografi → Dhémografi
c (Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali)
(→‎Dhémografi: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Demografi → Dhémografi)
 
'''Viggiano''' iku sawijining kutha lan [[comune]] ing [[Provinsi Potenza]], ing region [[Basilicata]] nagara [[Italia]]. Kutha iki wewatesan karo comuni [[Calvello]], [[Corleto Perticara]], [[Grumento Nova]], [[Laurenzana]], [[Marsicovetere]], lan[[Montemurro]].
 
== DemografiDhémografi ==
'''Tuwuhing padunungsing ndunungi'''
 
<timeline>
<!-- http://www.poste.it/online/cercacap/elenco_locvie.php -->
<!--http://it.wikipedia.org/wiki/Sigle_automobilistiche_italiane -->
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Basilicata]]
[[Kategori:Kutha ing Itali]]
[[Kategori:Itali]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi