Diego Godin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Februari → Fèbruari, nduweni → duwé, sawise → sawisé, asale → asalé
c (alihkan cithakan)
(éjaan, replaced: Februari → Fèbruari, nduweni → duwé, sawise → sawisé, asale → asalé)
| ntupdate = 24 July 2011
}}
'''Diego Godin''' (lair, [[16 FebruariFèbruari]] [[1986]], ing [[Rosario, Santa Fe|Rosario]]) iku pemain bal kang asaleasalé saka [[Uruguay]]. Diego Godin utawa kang nduweniduwé jeneng jangkep '''Diego Roberto Godin Leal''' saiki melu tim [[bal-balan]], [[Atlético Madrid]] ing [[Liga Spanyol|La Liga]], minangka bek tengah.
 
== Villarreal ==
Nalika sasi [[Agustus]] [[2007]], Godin tandatangan kontrak limang taun karo [[Villarreal CF]].<ref>[http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=566671.html Villareal]</ref>
== Atlético Madrid ==
Nalika tanggal [[4 Agustus]] [[2010]], sawisesawisé Godin melu Villarreal - kanthi melu tandhing kaping 36 lan ngegolake kaping telu, bvanjur Godin melu [[Atlético Madrid]]. Dhèwèké dikontrak ing Atlético Madrid kurang luwih € 8 juta (utawa £ 6,6 yuta). Dhèwèké mbela tim iki kanthi resmi nalika mungsuh [[Inter Milan]], menang 2-0 ing [[Piyala Super Éropah]].
 
{{Stub}}
{{reflist}}
 
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2014]]
[[Kategori:Pamain bal-balan èkspatriat ing Spanyol]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi