Diego Godin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Diego Godín
Diego Godín URU.jpg
Godín nganggo seragam Timnas Uruguay
Katerangan priangga
Jeneng dawa Diego Roberto Godín Leal
Dhuwur 185 m (606 ft 11 in)
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Atlético Madrid
Angka 2
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2006 Cerro 63 (6)
2006–2007 Nacional 26 (0)
2007–2010 Villarreal 91 (4)
2010– Atlético Madrid 35 (0)
Tim nasioanl
2005– Uruguay 47 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 8 January 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 24 July 2011

Diego Godin (lair, 16 Februari 1986, ing Rosario) iku pemain bal kang asale saka Uruguay. Diego Godin utawa kang nduweni jeneng jangkep Diego Roberto Godin Leal saiki melu tim bal-balan, Atlético Madrid ing La Liga, minangka bek tengah.

Villarreal[besut | besut sumber]

Godin miwiti pagawean ing bal-balan saka C.A. Cerro nalika umur 17 taun. Ing C.A. Cerro Godin anggone bal-balan apiok banget, mbanjur dhèwèké pindah menyang divisi utama ing grup Club Nacional de Football, ing kono dhèwèké dadi kapten.

Nalika sasi Agustus 2007, Godin tandatangan kontrak limang taun karo Villarreal CF.[1]

Atlético Madrid[besut | besut sumber]

Nalika tanggal 4 Agustus 2010, sawise Godin melu Villarreal - kanthi melu tandhing kaping 36 lan ngegolake kaping telu, bvanjur Godin melu Atlético Madrid. Dhèwèké dikontrak ing Atlético Madrid kurang luwih € 8 juta (utawa £ 6,6 yuta). Dhèwèké mbela tim iki kanthi resmi nalika mungsuh Inter Milan, menang 2-0 ing Piyala Super Éropah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Diego_Godin&oldid=1085800"