Organisasi: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Definisi: éjaan, replaced: dhasare → dhasaré, Teori → Téyori (3), teori → téyori, . → .
(→‎top: éjaan, replaced: utamane → mliginé)
(→‎Definisi: éjaan, replaced: dhasare → dhasaré, Teori → Téyori (3), teori → téyori, . → .)
== Definisi ==
 
Ana pirang-pirang teoritéyori lan perspektif ngenani organisasi, ana kang cocog antarané siji lan liyané, lan uga ana kang béda .<ref name="Keith Davis"/> Organisasi dhasaredhasaré digunakae minangka panggonan utawa wadhahe wong-wong kang padha kumpul, bekerjasama kanthi rasional lan sistematis, terencana, terorganisasi, terpimpin lan terkendali, nalika manfaatake sumber daya ([[uang]], [[material]], [[mesin]], [[metode]], [[lingkungan]]), sarana-parasarana, data, lan liyané kang digunakaké kanthi efisien lan efektif kanggo nggayuh ancas organisasi.<ref name="Keith Davis"/>
 
Minurut para ahli ana pirang-pirang pengertian organisasi.
352.737

besutan

Menu navigasi