E=mc²: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala Njaba\b +Pranala njaba)
c (→‎Sajarah lan konsekuensiné: kabeh -> kabèh using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala Njaba\b +Pranala njaba))
* {{cite book | author=Tipler, Paul; Llewellyn, Ralph | title=Modern Physics (4th ed.) | publisher=W. H. Freeman | year=2002 | id=ISBN 0-7167-4345-0}}
 
== Pranala Njabanjaba ==
{{Commonscat|Einstein formula}}
* [http://plato.stanford.edu/entries/equivME/ Stanford Encyclopedia of Philosophy entry]
348.872

besutan

Menu navigasi