Miranda Kerr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Miranda Kerr
Miranda Kerr cropped.jpg
Miranda Kerr
Miyos 20 April 1983 (umur 33)
Sydney, Australia
Pakaryan Model

Miranda May Kerr (lair ing Sydney, Australia, 20 April 1983; umur 33 taun) ya iku model asal Australia.[1] Miranda dikenal déning publik kawit dheweke dadi salah sawijining Victoria's Secret Angels, Miranda dhewe ya iku wong Australia kang wiwitan patisipasi ing iklan Victoria's Secret.[2] Miranda muwuti karire minangka sawijining model nalika umur 13 taun, dheweke menangake kontes modeling kang dianakake déning majalah Dolly lan minyak wangi Impulse.[3]

Karier[besut | besut sumber]

Karier Miranda kawiwitan nalika tau 1997 nalika dheweke melu kontes golek model ing Australia kang dianakake déning Majalah Dolly lan uga minyak wangi Impulse.[4]

2004: Karier Miranda wis katon nalika ing sawijining kampanye iklan kanggo Jeans Ober Paris.

Ing pertengahan taun 2004 Miranda pindah ing New York.[1] Miranda wis akeh nindakake peragaan busana kanggo désainer désainer misuwur lan merk sandhangan kayata : Heatherette, Alex Perry, Baby Phat, Betsey Johnson, Blugirl, Evisu, Jason Wu, Joanna Mastroianni, John Richmond, Just Cavalli, Lela Rose, Nanette Lepore, Paola Frani, Project Runway, Sass & Bide, Sweetface, Trovata, Twinkle by Wenlan, lan Venexiana.[5]

Miranda entuk kontrak kanthi kosmetik Maybelline.[6] Pada tahun 2007 Miranda resmi dadi sawijining Victoria's Secret Angels lan dheweke uga entuk kontrak kanthi Victoria's Secret.[7] Miranda uga nggenteni Supermodel Megan Gale minangka ikon saka departement store Australia, David Jones.[8] Ing taun 2008 majalah Forbes ndadekake Miranda ingi posisi sepuluh ing daftar model kang bayarane gedhe ing donya, kanthi bayaran $3.5 juta.[9]

Miranda uga mbintangi video klip Number one duwéke Pharell lan Kanye West,[10] lan uga entuk peran cilik ing sitkom How I Met Your Mother.[11]

Majalah-majalah kang nampilake Miranda minangka model sampul ing antarane ya iku : Elle Mexico, Harper's Bazaar Inggris, GQ Inggris, Rolling Stone Australia, GQ German.[12]

Miranda ngetokake produk kecantikan perawat kulit kang 100% dagawe saka organik kang arupa Kora, jeneng Kora adhedhasar tradisi meditasi saka Tibet.[13]

Produk produk Victoria's Secret kang diiklanake déning Miranda ya iku : Victoria's Secret swim Catalogue,[14] Victoria’s Secret Dream Angel Heavenly Enchanted fragrance,[15] Angels Wireless Bra Commercial,[16] Angels Air Push Up Bra Commercial.[17]

Nalika iku Miranda isih gabing ing Modeling Agency:[18]

Modeling Agency
IMG Models-New York
IMG Models-Paris
IMG Models-Milan
Chic Management
Traffic Models-Barcelona

Ing taun 2010, Miranda mragakake busana kanggo Sass&Bride,[19] David Jones,[20] lan Prada bareng Doutzen Kroes lan Alessandra Ambrosio.[21]

Kapribadhen[besut | besut sumber]

Miranda Kerr ya iku penganut ajaran agama Budhadheweke kandha manawa,

   
Miranda Kerr
Aku sinau Budha Jepang. Intine, aku lagi nyinaoni katentreman.[22]
   
Miranda Kerr

Model kang dhuwure 175 cm lan duwéni mripat werna biru,[23] uga sinebut minangka calon penerus Supermodel Elle Mcpherson.[24]

Miranda mangan panganan organik kanggo njaga keséhatane.[25] Dheweke seneng bayam, alpukat, janganan ijo, lan brokoli.[26] Miranda uga sregep yoga lan pilates kanggo njaga awake supaya tetep ideal.[27]

Ing taun 2007 Miranda pacaran karo Aktor Orlando Bloom.[28][29]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (en) Situs Aksmen: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 28 Mei 2010
  2. ^ (en)Situs Videomodels: Miranda Kerr first Aussie angel Diundhuh tanggal 21 Maret 2010
  3. ^ (en) Situs Biggeststares: Miranda Kerr bio Diundhuh tanggal 16 Mei 2010
  4. ^ (en)Situs Onethousandmodels: Miranda Kerr Diakses tanggal 16 Mei 2010
  5. ^ (en) Situs Fashionmodeldirectory: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 16 Mei 2010
  6. ^ Situs Modelinia: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 28 Mei 2010
  7. ^ (en) Situs Nymgag: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 16 Mei 2010
  8. ^ (en) Situs Fashionising: Miranda Kerr for David Jones Diundhuh tanggal 3 April 2008
  9. ^ Situs Vibiznews: Miranda Kerr business 1 Mei 2008
  10. ^ (en)Situs Whosdatedwho: Miranda Kerr trivia 16 Mei 2010
  11. ^ Situs Rmblitz: Miranda Kerr How I Met Your Mother Diundhuh tanggal 12 Desember 2007
  12. ^ (en)Situs Nymag: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 16 Mei 2010
  13. ^ (en)Situs Jusjared: Miranda Kerr's skincare line Kora Diundhuh tanggal 30 September 2009
  14. ^ (en) Situs Jusjared: Miranda Kerr Alessandra Ambrosio bikini beauties Diundhuh tanggal 25 Maret 2010
  15. ^ (en) Situs Jusjared: Miranda Kerr is heavenly enchanted Diundhuh tanggal 26 Agutus 2009
  16. ^ (en) Situs Youtube: Angels Wireless Bra commercial Diakses pada 9 Mei 2007
  17. ^ (en) Situs Youtube: Angels Air Push Up Bra commercial 6 November 2007
  18. ^ (en)Situs Fashionmodeldirectory: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 16 Mei 2010
  19. ^ (en)Situs Justjared: Miranda Kerr chain Diakses pada 10 Februari 2010
  20. ^ Situs Jusjtared: Miranda Kerr is Melbourne fashion fabolous Diundhuh tanggal 18 Februari 2010
  21. ^ Situs JustjaredL Miranda Kerr Alessandra Ambrosio Prada perfection Diakses pada 27 Februari 2010
  22. ^ Situs Rmblitz: Miranda Kerr penganut ajaran agama Budha Diundhuh tanggal 22 Februari 2008
  23. ^ (en) Situs Chicmanagement: Miranda Kerr model Diundhuh tanggal 16 Mei 2010
  24. ^ (en) Situs Dailymail: Silver siren Miranda Kerr leads Victoria's Secret Angels sexy swimwear shoot Diundhuh tanggal 11 April 2010
  25. ^ Situs Wolipop: Rahasia tubuh langsing Miranda Kerr 29 Maret 2010
  26. ^ Situs Banjarmasinpost: Bayam andalan Miranda Kerr Diundhuh tanggal 2 April 2010
  27. ^ Situs Koranbaru: Intip rahasia lekuk tubuh model Victoria's Secret Diundhuh tanggal 31 Maret 2010
  28. ^ Situs Kapanlagi: Orlando Bloom dan Miranda Kerr di Spanyol Diundhuh tanggal 16 Mei 2010
  29. ^ Situs Showbiz Vivanews: Pacar belum mau punikah Orlando Bloom santai Diundhuh tanggal 4 Mei 2009

Pranala Luar[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Miranda_Kerr&oldid=1013774"