Miranda Kerr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Miranda Kerr
Miranda Kerr cropped.jpg
Miranda Kerr
Miyos (1983-04-20) April 20, 1983 (umur 34)
Sydney, Australia
Pakaryan Model

Miranda May Kerr (lair ing Sydney, Australia, 20 April 1983; umur 34 taun) ya iku model asal Australia.[1] Miranda dikenal déning publik kawit dhèwèké dadi salah sawijining Victoria's Secret Angels, Miranda dhéwé ya iku wong Australia kang wiwitan patisipasi ing iklan Victoria's Secret.[2] Miranda muwuti karire minangka sawijining model nalika umur 13 taun, dhèwèké menang kontès modeling kang dianakake déning majalah Dolly lan lenga wangi Impulse.[3]

Karier[besut | besut sumber]

Karier Miranda kawiwitan nalika tau 1997 nalika dhèwèké mèlu kontès golèk model ing Australia kang dianakake déning Majalah Dolly lan uga lenga wangi Impulse.[4]

2004: Karier Miranda wis katon nalika ing sawijining kampanye iklan kanggo Jeans Ober Paris.

Ing pertengahan taun 2004 Miranda pindah ing New York.[1] Miranda wis akèh nindakaké peragaan busana kanggo désainer désainer misuwur lan merk sandhangan kaya ta: Heatherette, Alex Perry, Baby Phat, Betsey Johnson, Blugirl, Evisu, Jason Wu, Joanna Mastroianni, John Richmond, Just Cavalli, Lela Rose, Nanette Lepore, Paola Frani, Project Runway, Sass & Bide, Sweetface, Trovata, Twinkle by Wenlan, lan Venexiana.[5]

Miranda éntuk kontrak kanthi kosmetik Maybelline.[6] Pada taun 2007 Miranda resmi dadi sawijining Victoria's Secret Angels lan dhèwèké uga éntuk kontrak kanthi Victoria's Secret.[7] Miranda uga nggenteni Supermodel Megan Gale minangka ikon saka departement store Australia, David Jones.[8] Ing taun 2008 majalah Forbes ndadèkaké Miranda ingi posisi sepuluh ing pratélan model kang bayarané gedhé ing donya, kanthi bayaran $3.5 juta.[9]

Miranda uga mbintangi video klip Number one duwéke Pharell lan Kanye West,[10] lan uga éntuk peran cilik ing sitkom How I Met Your Mother.[11]

Majalah-majalah kang nampilake Miranda minangka model sampul ing antarané ya iku: Elle Mexico, Harper's Bazaar Inggris, GQ Inggris, Rolling Stone Australia, GQ German.[12]

Miranda ngetokake produk kecantikan perawat kulit kang 100% dagawe saka organik kang arupa Kora, jeneng Kora adhedhasar tradisi meditasi saka Tibet.[13]

Produk produk Victoria's Secret kang diiklanake déning Miranda ya iku: Victoria's Secret swim Catalogue,[14] Victoria’s Secret Dream Angel Heavenly Enchanted fragrance,[15] Angels Wireless Bra Commercial,[16] Angels Air Push Up Bra Commercial.[17]

Nalika iku Miranda isih gabing ing Modeling Agency:[5]

Modeling Agency
IMG Models-New York
IMG Models-Paris
IMG Models-Milan
Chic Management
Traffic Models-Barcelona

Ing taun 2010, Miranda mragakake busana kanggo Sass&Bride,[18] David Jones,[19] lan Prada bareng Doutzen Kroes lan Alessandra Ambrosio.[20]

Kapribadhen[besut | besut sumber]

Miranda Kerr ya iku penganut ajaran agama Budhadheweke kandha manawa,

Aku sinau Buda Jepang. Intine, aku lagi nyinaoni katentreman.[21]

Model kang dhuwure 175 cm lan duwé mripat warna biru,[22] uga sinebut minangka calon penerus Supermodel Elle Mcpherson.[23]

Miranda mangan panganan organik kanggo njaga keséhatane.[24] Dhèwèké seneng bayam, alpukat, janganan ijo, lan brokoli.[25] Miranda uga sregep yoga lan pilates kanggo njaga awake supaya tetep ideal.[26]

Ing taun 2007 Miranda pacaran karo Aktor Orlando Bloom.[27][28]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Situs Aksmen: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 28 Mèi 2010
  2. ^ Situs Videomodels: Miranda Kerr first Aussie angel Diundhuh tanggal 21 Maret 2010
  3. ^ Situs Biggeststares: Miranda Kerr bio Diundhuh tanggal 16 Mèi 2010
  4. ^ Situs Onethousandmodels: Miranda Kerr Diakses tanggal 16 Mèi 2010
  5. ^ a b Situs Fashionmodeldirectory: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 16 Mèi 2010
  6. ^ Situs Modelinia: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 28 Mèi 2010
  7. ^ Situs Nymgag: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 16 Mèi 2010
  8. ^ Situs Fashionising: Miranda Kerr for David Jones Diundhuh tanggal 3 April 2008
  9. ^ Situs Vibiznews: Miranda Kerr business 1 Mèi 2008
  10. ^ Situs Whosdatedwho: Miranda Kerr trivia 16 Mèi 2010
  11. ^ Situs Rmblitz: Miranda Kerr How I Met Your Mother Diundhuh tanggal 12 Dhésèmber 2007
  12. ^ Situs Nymag: Miranda Kerr Diundhuh tanggal 16 Mèi 2010
  13. ^ Situs Jusjared: Miranda Kerr's skincare line Kora Diundhuh tanggal 30 September 2009
  14. ^ Situs Jusjared: Miranda Kerr Alessandra Ambrosio bikini beauties Diundhuh tanggal 25 Maret 2010
  15. ^ Situs Jusjared: Miranda Kerr is heavenly enchanted Diundhuh tanggal 26 Agutus 2009
  16. ^ Situs Youtube: Angels Wireless Bra commercial Diakses pada 9 Mèi 2007
  17. ^ Situs Youtube: Angels Air Push Up Bra commercial 6 November 2007
  18. ^ Situs Justjared: Miranda Kerr chain Diakses pada 10 Fèbruari 2010
  19. ^ Situs Jusjtared: Miranda Kerr is Melbourne fashion fabolous Diundhuh tanggal 18 Fèbruari 2010
  20. ^ Situs JustjaredL Miranda Kerr Alessandra Ambrosio Prada perfection Diakses pada 27 Fèbruari 2010
  21. ^ Situs Rmblitz: Miranda Kerr penganut ajaran agama Budha Diundhuh tanggal 22 Fèbruari 2008
  22. ^ Situs Chicmanagement: Miranda Kerr model Diundhuh tanggal 16 Mèi 2010
  23. ^ Situs Dailymail: Silver siren Miranda Kerr leads Victoria's Secret Angels sexy swimwear shoot Diundhuh tanggal 11 April 2010
  24. ^ Situs Wolipop: Rahasia tubuh langsing Miranda Kerr 29 Maret 2010
  25. ^ Situs Banjarmasinpost: Bayam andalan Miranda Kerr Diundhuh tanggal 2 April 2010
  26. ^ Situs Koranbaru: Intip rahasia lekuk tubuh model Victoria's Secret Diundhuh tanggal 31 Maret 2010
  27. ^ Situs Kapanlagi: Orlando Bloom dan Miranda Kerr di Spanyol Diundhuh tanggal 16 Mèi 2010
  28. ^ Situs Showbiz Vivanews: Pacar belum mau punikah Orlando Bloom santai Diundhuh tanggal 4 Mèi 2009

Pranala njaba[besut | besut sumber]