Michelle Yeoh Choo Kheng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Michelle Yeoh
Michelle Yeoh1.jpg
Michelle Yeoh di Cannes, 2000
Miyos 6 Agustus 1962
Ipoh, Perak, Malaysia
Situs resmi http://michelleyeoh.info

Michelle Yeoh Choo-Kheng (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.; lair 6 Ogos 1962) iku penyanyi lan aktris sing manggon ing Hong Kong. Yeoh dilairaké ing Ipoh, Perak, Malaysia. Yeoh kapilih déning Majalah People minangka salah siji saka 50 wanita paling sulistya ing donya taun 1997.

Peran sajeroning filem[besut | besut sumber]

Gambar:PM-Michelle Yeoh.jpg
Michelle Yeoh lan Perdhana Mantri Malaysia

Pranala njaba[besut | besut sumber]