Mi dom pèrak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Silver needle noodles
Lao-Shu-Fen Lou-Syu-Fan Short-Rice-Noodles.jpg
Jeneng liyanéRat noodle
JinisChinese noodles
Panggonan asalChina, Meizhou
Woworan pokokRice flour
Buku masakan: Silver needle noodles  Médhia: Silver needle noodles
Mi dom pèrak

Mie dom perak (basa simplified Chinese ), mie tikus ( Chinese ), tawon tai bak (basa simplified Chinese ) utawa akeh ( Masalah Lua ing Modhul:Lang larik 1120: attempt to index field 'article_name' (a nil value). ), เกี้ยมอี๋ ( Thai : เกี้ยมอี๋; Gîam-ǐi) minangka olahan kalebu macem-macem mi Cina . [1] Cendhak, udakara 5 dawane cm lan 5 diameteripun mm. Werna putih semi-transparan. Mi kasedhiya ing pirang - pirang pasar Tionghoa ing wilayah pedunung Cina kayata Hong Kong, Taiwan, Indonesia, Malaysia, Thailand lan Singapura .

Link eksternal[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Amy Chen. Short Rice Noodles / Lao Shu Fen 老鼠粉 - MaMaChineseCooking.com or លត lot in Khmer . Accessed January 12, 2007.