Merry Riana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Merry Riana
Lair Merry Riana
Pakaryan Penulis
Taun aktif 2005 - saiki

Merry Riana (lair ing Jakarta, 29 Mèi 1980; umur 36 taun) ya iku pengusaha, penulis lan motivator asal Indonesia.[1]
Merry Riana nerbitaké buku judulè A Gift From a Friend ing taun 2006 sing isinè pengalaman lan latar mburi saka uripe ing Singapura. Buku iki narik perhatian publik Singapura lan Asia Tenggara sawise lulus dadi mahasiswi Sekolah Bisnis Univeristas Nasional Singapura sing berprestasinè metokaké S$ 1.000.000 kasuksesané Merry Riana mulai dikenal sawise muncul nang artikel The Straits Times udhar 26 Januari 2007 sing duwèni judul "She's made her first million at just age 26" ("dheweké metotakè sak yuta dolar pertamanè ing umur 26 taun"). Merry Riana aktif dadi pembicara ing macem-macem seminar, perusahaan, sekolah lan media massa ing Singapura lan sawetara negara ingAsia Tenggara.[1] Merry uga dikenal giat manfaatkè jejaring sosial Twitter lan Instagram.[2]

Film[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id) Merry Riana: Jadi Miliarder di Usia Muda, female.kompas.com. Akses:07-11-2011.
  2. ^ (id) My Jakarta, Merry Riana, LG Ambassador, Entrepreneur, Writer and Trainer, thejakartaglobe. Akses:07-11-2011.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Merry_Riana&oldid=1098227"