Masakambing, Masalembu, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Masakambing
Désa
Masakambing kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Masakambing
Masakambing
Masakambing kapernah ing Jawa Wétan
Masakambing
Masakambing
Masakambing kapernah ing Indonésia
Masakambing
Masakambing
Koordhinat: 5°26′50″S 114°25′26″E / 5.44711°S 114.42387°E / -5.44711; 114.42387Koordhinat: 5°26′50″S 114°25′26″E / 5.44711°S 114.42387°E / -5.44711; 114.42387
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanMasalembu

Masakambing iku désa ing Kacamatan Masalembu, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Masalembu, Sumenep