Marengan Daya, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marengan Daya
Désa
Marengan Daya kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Marengan Daya
Marengan Daya
Marengan Daya kapernah ing Jawa Wétan
Marengan Daya
Marengan Daya
Marengan Daya kapernah ing Indonésia
Marengan Daya
Marengan Daya
Koordhinat: 7°01′53″S 113°53′40″E / 7.03148°S 113.89439°E / -7.03148; 113.89439Koordhinat: 7°01′53″S 113°53′40″E / 7.03148°S 113.89439°E / -7.03148; 113.89439
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Marengan Daya iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep