Malpua

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Malpua
Malpoa pitha.jpg
malpua
AjanganDessert
Panggonan asalIndian subcontinent
Tlatah utawa prajaUttar Pradesh, Madhya Pradesh, Bihar, Jharkhand, Odisha, Gujarat, Karnataka, West Bengal, Assam, Rajasthan, Haryana, Maharashtra in India
Olah-olahan nasional gegayutanIndia, Nepal
Woworan pokokPlain flour, rice flour, sugar
Buku masakan: Malpua  Médhia: Malpua
Malapua kanggo festival Raja

Malpua minangka pancake sing dadi panganan cuci mulut utawa cemilan sing asale saka anak bawana India, sing populer ing India, Nepal lan Bangladesh . [1] Malpua misuwur ing Bangladesh, Odisha, Benggala Kulon lan Maharashtra lan Nepal, sing dilayani sajrone festival bebarengan karo permen liyane.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Ray, Dipti (2007). Pratapararudradeva: The Great Suryavamsi King Of Orissa 1497 To 1540. Lecture Notes in Mathematics 1358. Northern Book Centre. ISBN 978-8172111953.