Menyang kontèn

Mallusetasi, Barru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mallusetasi
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul
KabupatènBarru
Kode Kemendagri73.11.05 Edit nilai pada Wikidata

Mallusetasi iku kecamatan ing Kabupaten Barru Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.