Barru, Barru

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Sulawesi Kidul

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Barru iku kacamatan ing Kabupatèn Barru Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barru,_Barru&oldid=1037858"