Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
DisutradaraniEric Darnell
Tom McGrath
Conrad Vernon
DiprodhuseriMireille Soria
Mark Swift
Ditulis déningEric Darnell
Noah Baumbach
AdhedhasarPara karakter digawe dening
Eric Darnell
Tom McGrath
DibintangiBen Stiller
Chris Rock
David Schwimmer
Jada Pinkett Smith
Sacha Baron Cohen
Bryan Cranston
Jessica Chastain
Martin Short
Paz Vega
DimusikiHans Zimmer
Dibesut déningNick Fletcher
Perusahaan
prodhuksi
DreamWorks Animation
Pacific Data Images
Dibabar déningParamount Pictures
Tanggal metu
Suwéné
93 minit
NagaraAmerika Sarekat
BasaInggris
Rantaman$145 yuta[1]
Kalarisan$442.297.534[2]

Madagascar 3: Europe's Most Wanted (uga diarani minangka Madagascar 3) yaiku filem animasi-komputer 3D Amerika Sarekat taun 2012. Filem kasebut diprodhuseri dening DreamWorks Animation lan didistribusike dening Paramount Pictures. Madagascar 3 menika filem katelu saka seri Madagascar, sawise Madagascar (2005) lan Madagascar: Escape 2 Africa (2008) lan uga dadi filem kapisan saka seri kasebut sing dirilis ing versi 3D. Filem kasebut disutradharani dening Eric Darnell, Tom McGrath lan Conrad Vernon[3][4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Lieberman, David (May 2, 2012). "UPDATE: DreamWorks Animation Will Have Distribution Plan By Labor Day". Deadline. Dibukak ing May 3, 2012.
  2. "Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)". Box Office Mojo. Dibukak ing July 06, 2012. Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  3. White, James (March 15, 2012). "DreamWorks Touts New 'Toon Footage". Empire Online. Dibukak ing March 15, 2012.
  4. Wloszczyna, Susan (December 8, 2011). "'Madagascar' gang reunites for caper in Monte Carlo". USA Today. Dibukak ing December 8, 2011.

Pranala jaba[besut | besut sumber]