Louis Tomlinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Louis Tomlinson
Louis Tomlinson in concert.jpg
Louis Tomlinson pada taun 2012
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Louis Troy Austin[1][2]
Lair (1991-12-24) Dhésèmber 24, 1991 (umur 26)
Saka Karajan Manunggal Doncaster, South Yorkshire, Inggris
Mangsa akarya 2010 - sekarang
Anggota One Direction

Louis Tomlinson dan Niall Horan di Glasgow, 14 Januari 2012

Louis Tomlinson (lair dengan nama Louis Troy Austin,[1][3]lair 24 Dhésèmber 1991; umur 26 taun)[4] ya iku penyanyi asal Inggris lan minangka salah sawijining anggota saka boy band asal Britania Raya, One Direction. Dhèwèké asalé saka Doncaster, South Yorkshire, Inggris.

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Louis Troy Austin – Ancestry.co.uk". Ancestry.com. Dijupuk 11 June 2012. 
  2. ^ "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Dijupuk 6 June 2012. 
  3. ^ "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Dijupuk 6 June 2012. 
  4. ^ "Louis turns 20!". Onedirectionmusic.com (Sony Music Entertainment (UK) Ltd). 24 December 2011. Dijupuk 24 November 2011. 

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:One Direction