Menyang kontèn

Louis Tomlinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Louis Tomlinson
Louis Tomlinson pada taun 2012
Pratélan latar wuri
Jeneng lairLouis Troy Austin[1][2]
Lair (1991-12-24) Dhésèmber 24, 1991 (umur 32)
SakaKarajan Manunggal Doncaster, South Yorkshire, Inggris
Mangsa akarya2010 - sekarang
AnggotaOne Direction

Louis Tomlinson dan Niall Horan di Glasgow, 14 Januari 2012

Louis William Tomlinson (lair dengan nama Louis Troy Austin,[1][3]lair 24 Dhésèmber 1991; umur 32 taun)[4] ya iku penyanyi asal Inggris lan minangka salah sawijining anggota saka boy band asal Britania Raya, One Direction. Dhèwèké asalé saka Doncaster, South Yorkshire, Inggris.

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Louis Troy Austin – Ancestry.co.uk". Ancestry.com. Dibukak ing 11 Juni 2012.
  2. "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Dibukak ing 6 Juni 2012.
  3. "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Dibukak ing 6 Juni 2012.
  4. "Louis turns 20!". Onedirectionmusic.com. Sony Music Entertainment (UK) Ltd. 24 Dhésèmber 2011. Dibukak ing 24 Novèmber 2011.

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:One Direction