Louis Tomlinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Louis Tomlinson
Louis Tomlinson in concert.jpg
Louis Tomlinson pada taun 2012
Pratélan latar wuri
Jeneng lairLouis Troy Austin[1][2]
Lair (1991-12-24) Dhésèmber 24, 1991 (umur 28)
SakaKarajan Manunggal Doncaster, South Yorkshire, Inggris
Mangsa akarya2010 - sekarang
AnggotaOne Direction

Louis Tomlinson dan Niall Horan di Glasgow, 14 Januari 2012

Louis William Tomlinson (lair dengan nama Louis Troy Austin,[1][3]lair 24 Dhésèmber 1991; umur 28 taun)[4] ya iku penyanyi asal Inggris lan minangka salah sawijining anggota saka boy band asal Britania Raya, One Direction. Dhèwèké asalé saka Doncaster, South Yorkshire, Inggris.

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Louis Troy Austin – Ancestry.co.uk". Ancestry.com. Retrieved 11 June 2012.
  2. "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Retrieved 6 June 2012.
  3. "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Retrieved 6 June 2012.
  4. "Louis turns 20!". Onedirectionmusic.com. Sony Music Entertainment (UK) Ltd. 24 December 2011. Retrieved 24 November 2011. Italic or bold markup not allowed in: |work= (help)

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:One Direction