Louis Tomlinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Louis Tomlinson
Louis Tomlinson in concert.jpg
Louis Tomlinson pada taun 2012
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Louis Troy Austin[1][2]
Lair (1991-12-24) Dhésèmber 24, 1991 (umur 26)
Saka Karajan Manunggal Doncaster, South Yorkshire, Inggris
Mangsa akarya 2010 - sekarang
Anggota One Direction

Louis Tomlinson dan Niall Horan di Glasgow, 14 Januari 2012

Louis Tomlinson (lair dengan nama Louis Troy Austin,[1][3]lair 24 Dhésèmber 1991; umur 26 taun)[4] ya iku penyanyi asal Inggris lan minangka salah sawijining anggota saka boy band asal Britania Raya, One Direction. Dhèwèké asalé saka Doncaster, South Yorkshire, Inggris.

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Louis Troy Austin – Ancestry.co.uk". Ancestry.com. Dijupuk 11 June 2012. 
  2. ^ "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Dijupuk 6 June 2012. 
  3. ^ "GRO Index Doncaster Jan 1992". Ancestry.com. Dijupuk 6 June 2012. 
  4. ^ "Louis turns 20!". Onedirectionmusic.com (Sony Music Entertainment (UK) Ltd). 24 December 2011. Dijupuk 24 November 2011. 

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:One Direction