Lombok (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lombok bisa ateges:

Jeneng panggonan[besut | besut sumber]

Panganan[besut | besut sumber]