Liza Hanim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liza Hanim
Latar wuri
Jeneng lair Haliza Hanim binti Abdul Halim
Jeneng liya Liza Hanim
Lair (1979-11-19) Novèmber 19, 1979 (umur 42)
Malaysia Klang, Selangor, Malaysia
Asli Melayu
Jinis Musik Pop
Pakaryan penyanyi, aktris
Instrumen Vokal
Taun aktif 1994 – sekarang
Agama Islam

Haliza Hanim binti Abdul utawi Liza Hanim (lair ing Klang, Selangor, Malaysia, 19 Novèmber 1979; umur 42 taun) inggih punika salah satunggalipun penyanyi lan aktris Malaysia.

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Epilog (1997)
  • Di Mana Kan Ku Cari Ganti (1998)
  • Puteri Jelmaan (1999)
  • Istimewa (2000)
  • Isyarat Jiwa (2001)
  • Ku Teruskan (2003)
  • Imagin (2007)

Filem[besut | besut sumber]

  • KL Menjerit (2002)
  • Laila Isabella (2003)

Pranala njaba[besut | besut sumber]