Lenteng, Proppo, Pamekasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lenteng
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pamekasan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°08′13″S 113°26′05″E / 7.13696°S 113.43464°E / -7.13696; 113.43464Koordhinat: 7°08′13″S 113°26′05″E / 7.13696°S 113.43464°E / -7.13696; 113.43464
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPamekasan
KacamatanProppo
Kodhe laladan
administrasi
35.28.05.2012

Lenteng iku désa ing Kacamatan Proppo, Kabupatèn Pamekasan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Proppo, Pamekasan