Lenteng, Proppo, Pamekasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lenteng
Désa
Lenteng kapernah ing Kabupatèn Pamekasan
Lenteng
Lenteng
Lenteng kapernah ing Jawa Wétan
Lenteng
Lenteng
Lenteng kapernah ing Indonésia
Lenteng
Lenteng
Koordhinat: 7°08′13″S 113°26′05″E / 7.13696°S 113.43464°E / -7.13696; 113.43464Koordhinat: 7°08′13″S 113°26′05″E / 7.13696°S 113.43464°E / -7.13696; 113.43464
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Pamekasan
Kacamatan Proppo
Kodhe laladan
administrasi
35.28.05.2012

Lenteng iku désa ing Kacamatan Proppo, Kabupatèn Pamekasan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Proppo, Pamekasan