Lasalimu Kidul, Buton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lasalimu Kidul, Buton
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Buton {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Lasalimu Kidul (basa Indonésia : Lasalimu Selatan), iku kacamatan ing Kabupatèn Buton Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kabupatèn Buton