Batu Atas, Buton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Buton {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Kacamatan Batu Atas iku kacamatan ing Kabupatèn Buton Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kabupatèn Buton


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Batu_Atas,_Buton&oldid=1035438"