Sampolawa, Buton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sampolawa, Buton
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri74.15.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Buton {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Sampolawa iku kacamatan ing Kabupatèn Buton Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kabupatèn Buton