Menyang kontèn

Lasalimu, Buton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lasalimu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul-Wétan
Kode Kemendagri74.04.23 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:Lasalimu, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Buton {{{nama dati2}}}]] Kacamatan Lasalimu iku kacamatan ing Kabupatèn Buton Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Delengan uga[besut | besut sumber]