Laok Jang-Jang, Arjasa, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Laok Jang-Jang
Désa
Laok Jang-Jang kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Laok Jang-Jang
Laok Jang-Jang
Laok Jang-Jang kapernah ing Jawa Wétan
Laok Jang-Jang
Laok Jang-Jang
Laok Jang-Jang kapernah ing Indonésia
Laok Jang-Jang
Laok Jang-Jang
Koordhinat: 6°51′29″S 115°15′50″E / 6.85801°S 115.26382°E / -6.85801; 115.26382Koordhinat: 6°51′29″S 115°15′50″E / 6.85801°S 115.26382°E / -6.85801; 115.26382
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanArjasa

Laok Jang-Jang iku désa ing Kacamatan Arjasa, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Arjasa, Sumenep