Lèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
leng susuh manuk

Lèng ya iku bolongan utawa growongan ing lemah kang dikedhuk déning kéwan kanggo panggon ndhelik lan uga gawé susuh kanggo nyelehake endhoge utawa anaké. Sapwerangan kéwan saka jinis mamalia, amfibi, reptil, manuk, gegremet, kemangga, urang, yuyu lan cacing gawé leng, contoné tikus, terwelu, marmut, cucuk urang, sonthè, yuyu.