Lèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
leng susuh manuk

Lèng ya iku bolongan utawa growongan ing lemah kang dikedhuk déning kewan kanggo panggon ndhelik lan uga gawé susuh kanggo nyelehake endhoge utawa anake. Sapwerangan kewan saka jinis mamalia, amfibi, reptil, manuk, srangga, kemangga, urang, yuyu lan cacing gawé leng, contone tikus, terwelu, marmut, cucuk urang, sonthè, yuyu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lèng&oldid=988780"