Kuwé woh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fruitcake
Traditional English Fruitcake.jpg
A traditional English Fruitcake
JinisCake
Panggonan asalGlobal
Tlatah utawa prajaVarious
DigawéOriginally from Roman times
Woworan pokokCandied fruit and/or dried fruit, nuts, spices, sugars, flour
VariasiIced fruitcake, diabetic fruitcake, gluten-free fruitcake, lactose-free fruitcake
Buku masakan: Fruitcake  Médhia: Fruitcake

Fruitcake (utawa cake woh utawa roti woh) punika cake digawe karo candied utawa pepe woh, perkakas, lan rempah-rempah, lan optionally direndhem ing roh . Ing Inggris, versi sing mewah bisa uga es lan dihias . Woh-wohan biasane disajikake kanggo pahargyan manten lan Natal . Amarga sifat sing sugih, kue buah asring dikonsumsi dhewe, beda karo bumbu (kayata butter utawa krim). [1]

Kue tradisional Easter Simnel
Kue crema de fruta Filipina, tradisional dipangan nalika Natal
Persiapan Bollo de higo
Jajan dundee
Buah-buahan tradisional Amerika nganggo woh-wohan lan kacang-kacangan.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Rowan, Terry. "Having a Wonderful Christmas Time Film Guide". Retrieved June 12, 2015.