Dekorasi kuwé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Swirls buttercream ditumpukake ing sisih jajan karo tas kue

Dekorasi kuwé minangka salah sawijining seni gula sing nggunakake lapisan es utawa es utawa unsur dekorasi liyane sing bisa dimakan kanggo nggawe kuwé biasa luwih visual. Utawa, kue bisa dicetak lan dipahat meh padha karo wong telung papan, papan lan barang.

Kue dihiasi kanggo menehi perayaan khusus (kayata ulang taun utawa pesta). Padha uga bisa menehi tandha nasional utawa agama preian, utawa digunakake kanggo ningkataké komersial Enterprises. Nanging, kue bisa dipanggang lan dihiasi meh kabeh acara sosial.