Ambal warsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kuwé sajeroning pista ambal warsa

Ambal Warsa iku pèngetan dina kalairan manungsa kang dadi tandha ing dina wiwité urip ing sajabaning guwa garba (rahim). Sajeroning manéka warna kabudayan kang ana ing donya, pengetan ambal warsa ana kang dipengeti kanthi nganakake pista pèngetan ambal warsa sajeroning kulawarga utawa karo kanca lan sadulur. Padatan ana bebungah kang asring diwènèhake marang kang mengeti ambal warsa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]