Kuwé telung susu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tres leches cake
TresLeche.JPG
A decorated slice of tres leches cake
Jeneng liyanéTorta de tres leches, pan tres leches, bizcocho de tres leches, pastel de tres leches.
JinisSponge cake (or butter cake)
Tlatah utawa prajaLatin America, Caribbean, Southern Europe
Woworan pokokCake base; evaporated milk, condensed milk, heavy cream
Buku masakan: Tres leches cake  Médhia: Tres leches cake

Kue tres lintah ( Cithakan:Lit ) ( Spanyol : pastel de tres leches, torta de tres leches utawa bizcocho de tres leches ), uga dikenal minangka pan tres leches ("roti telung susu"), yaiku kue spons - ing sawetara resep, butter jajan — direndhem ing telung jinis susu : susu sing nguap, susu pekat, lan krim abot .Nalika mentega ora digunakake, tres lintah minangka kue sing entheng banget, kanthi gelembung udhara. Tekstur sing beda iki mulane ora konsistensi soggy, sanajan direndhem ing campuran telung jinis susu.

Cathetan[besut | besut sumber]