Kukis ireng lan putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Black-and-white cookie
BandW.jpg
Jeneng liyanéHalf-and-half cookie
JinisCookie
AjanganDessert
Buku masakan: Black-and-white cookie  Médhia: Black-and-white cookie

A cookie ireng lan putih, setengah-lan-setengah cookie, utawa cookie setengah rembulan punika salah sawijining olahan cookie ice utawa frosted ing siji setengah karo vanilla lan ing liyane karo coklat . Ing basa Jerman diarani Americaner . Ana bedane regional: cookie ireng lan putih iku rata, duwe lapisan fondant ing pangkalan kue sing luwih padhet, lan umume ing New York City, dene cookie setengah wulan bentuke kubah, duwe frost ing kue sing alus basa, lan umume ing New York Tengah lan Boston . [1] Asring sisih siji frost luwih dhuwur tinimbang liyane. Cookie ireng lan putih bisa uga ditemokake kanthi frosting tinimbang fondant.

Kothak cookie Ireng lan putih

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sietsema, Robert (May 19, 2015). "New York in a Dozen Dishes". Houghton Mifflin Harcourt. pp. 279–290. ISBN 9780544453630.