Krystal Jung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Krystal Jung
Jung Soo-jung
Krystal Jung at the SMTown Live World Tour III (3).jpg
Pratélan latar wuri
Paraban Krystal
Saka Seoul, Republik Korea
Génre K-pop, dance, hip-hop
Mangsa akarya 2000–sekarang
Labèl SM Entertainment
Sing magepokan F(x)

Krystal Jung
Hangul 크리스탈 정
Alihaksara sing Disampurnakaké Keuriseutal Jeong
McCune–Reischauer K'ŭrisŭt'al Chŏng
Jeneng lair
Hangul
Alihaksara sing Disampurnakaké Jeong Su-jeong
McCune–Reischauer Chŏng Su-chŏng

Krystal Jung inggih punika anggota saking F(x) utawi klompok girlband saking Seoul, Korea Kidul. F(x) piyambak dipundamel dening SM Entertainment ing taun 2009. Piyambakipun inggih punika gadhahi saderek saking Jessica SNSD/Girls Generation. Piyambakipun gabung kaliyan anggota F(x) sanesipun inggih punika Victoria Song, Amber, Sulli, lan Luna.Ingkang dados ketua inggih punika Victoria. Kaliyan F(x), Krystal nate gadhahi pahargyan Cyworld Digital Music Award':Rooki of the Month September [1]

Profil Krystal Jung[sunting | Owah sumber]

  1. Asma: Krystal
  2. Asma lahir: Jung Soo Jung / Krystal Jung
  3. Tanggal lair: 24 Oktober 1994
  4. Papan lair: San Francisco
  5. Dhuwur: 165 cm
  6. Damel: Aktris, Penyanyi
  7. Basa: Inggris, Korea, Cina

Pangalaman dening Krystal Jung[sunting | Owah sumber]

  1. 2002 [CF] Lotte w / Han Ga In
  2. [CF] Yuhan Kimberly
  3. [CF] OhDdooKi Curry
  4. [CF] EO
  5. [CF] SK, LG Telecom
  6. [CF] Profesor Yoon Basa Inggris kelas
  7. 2009 [MV] SHINee "Juliette"
  8. 2010 [CF] Clean & Clear
  9. Tv series More Charming by the Day[2]

Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ (en)www.wonderfulgeneration.net(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)
  2. ^ (en)www.korea-fans.com(diputnignali tanggal 7 Oktober 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krystal_Jung&oldid=949829"