Sulli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sulli Choi
최설리
190903 설리 FENDI 2019 FW 컬렉션 팝업스토어 02.png
Pratélan latar wuri
Jeneng lairChoi Jin Ri (최진리)
ParabanSulli
Ssul
Giant Baby
One Million Dollar Smile
Lair(1994-03-29)Maret 29, 1994
Yangsan, South Gyeongsang, South Korea
SakaBusan, South Korea
Pakaryanactress, dancer, singer, rapper, model, MC
Mangsa akarya2005–2019
LabèlSM Entertainment (South Korea)
Sing magepokanf(x), SM Town, Inkigayo
Sana jaringanme2day.net/fx_sulli
Signature of Sulli
Sulli Choi

Choi Sulli (lair Choi Jinri; 29 Maret 1994 - seda Sulli; 14 Oktober 2019 ing umur 25 taun), punika panjenenganipun aktris Koréa, penyanyi, penari, ugi MC. Panjenenganipun miwiwiti minangka pamarkaryanipun dados aktris anak inggih punika ing taun 2005.Sulli uga kalebu anggota saking 5 - anggota kalompok wadon f (x), ingkang dipunmadegaken déning panjenenganipun SM Entertainment minangka taun 2009 lan MC saking Inkigayo Program SBS wiwit 2010/02/07 ngantos sapunika [1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]