Kolor, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kolor
Désa
Kolor kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Kolor
Kolor
Kolor kapernah ing Jawa Wétan
Kolor
Kolor
Kolor kapernah ing Indonésia
Kolor
Kolor
Koordhinat: 7°01′16″S 113°51′44″E / 7.0212°S 113.86214°E / -7.0212; 113.86214Koordhinat: 7°01′16″S 113°51′44″E / 7.0212°S 113.86214°E / -7.0212; 113.86214
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Kolor iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep