Kim Sa-rang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Sa-rang
Kim Sarang-2.jpg
Kim Sarang in LG Optimus Black Advertisement(LG Electronics's flickr Account released under CC-BY license)
Lair Kim Sa-rang
(1978-01-12) Januari 12, 1978 (umur 41)
South Koréa
Bangsa  South Koréa
Wiyata B.M., M.M.
Alma mater Yong-In University
Pakaryan Actress, model
Taun aktif 2000 – saiki
Agèn Sidus HQ
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in) body shape 34(Bust)-24(Waist)-34(Hip)
Bobot 51
Miss Koréa
Mangsa 2000
Sing ndhisiki Kim Yeon-joo (1999)
Sing nerusi Kim Min-kyung (2001)
Sana jaringan http://www.sidushq.com/star/srkim
Jeneng Koréa
Hangul 김사랑
Hanja 金莎朗
Alihaksara Koréa Kang Sinampurna Gim Sa-rang
McCune–Reischauer Kim Sa-rang
Cathetan

Kim Sa-rang inggih punika salah satunggalipun aktris lan model saking Koréa Kidul. Profil saking Kim Sa-rang Profil Kim Sa-rang inggih punika:

  1. Asma lair: 김사랑 / Kim Sa Rang
  2. Damelipun: Actress
  3. Tanggal lair: 12 Januari 1978
  4. Dedegipun: 174 cm
  5. Zodiak: Capricorn
  6. Golongan getih: O
  7. Sadulur: satunggal kakang

Film lan Debut Kim Sa-rang[besut | besut sumber]

Debut Kim Sa-rang ing TV inggih punika:

  1. Secret Garden (SBS, 2010)
  2. Tokyo Shower (SBS, 2008)
  3. The King and I (SBS, 2007)
  4. How to Meet a Perfect Neighbor (SBS, 2007)
  5. A Love to Kill (KBS2, 2005)
  6. A Maiden’s Dream (천년의 꿈) (KBS1, 2003)
  7. Thousand Years of Love (SBS, 2003)
  8. Affection (SBS, 2002)
  9. Mina (KBS2, 2001)
  10. How Should I Be (MBC, 2001)
  11. Anger of Angel (SBS, 2000)
  12. Radio Dayz (2007)
  13. Sexy Teacher / Who Slept With Her? (2006)
  14. Love of South and North / Love Impossible (2003)
  15. Birth of a Man (2002)

Gadhahi penghargaan ing taun 2005 KBS Performance Awards: Best Supporting Actress Award (A Love to Kill).[3] Sapanunggalipun punika Kim Sa-rang naté dados Miss Koréa 2000 lan naté sekolah ing musik Koréa ing Universitas Yongin.[4]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. (ing basa Koréa) Kim Sa-rang's official website - Profile page
  2. (ing basa Koréa) Naver - Person Profile "Kim Sa-rang"
  3. www.star.moviekorea.com(dipuntingali tanggal 3 September 2011)
  4. worldshowbiz.info(dipuntingali tanggal 3 September 2011)