Keramas, Blahbatuh, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keramas
Désa
Keramas kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Keramas
Keramas
Keramas kapernah ing Bali
Keramas
Keramas
Keramas kapernah ing Indonésia
Keramas
Keramas
Koordhinat: 8°35′03″S 115°19′34″E / 8.58413°S 115.32618°E / -8.58413; 115.32618Koordhinat: 8°35′03″S 115°19′34″E / 8.58413°S 115.32618°E / -8.58413; 115.32618
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanBlahbatuh
Kodhe laladan
administrasi
51.04.02.2003

Keramas iku désa ing Kacamatan Blahbatuh, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Blahbatuh, Gianyar