Kepanjin, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kepanjin
Désa
Kepanjin kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Kepanjin
Kepanjin
Kepanjin kapernah ing Jawa Wétan
Kepanjin
Kepanjin
Kepanjin kapernah ing Indonésia
Kepanjin
Kepanjin
Koordhinat: 7°00′19″S 113°51′50″E / 7.00538°S 113.86393°E / -7.00538; 113.86393Koordhinat: 7°00′19″S 113°51′50″E / 7.00538°S 113.86393°E / -7.00538; 113.86393
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Kepanjin iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep