Menyang kontèn

Kekeran, Busungbiu, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kekeran
Désa
Kekeran kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Kekeran
Kekeran
Kekeran kapernah ing Bali
Kekeran
Kekeran
Kekeran kapernah ing Indonesia
Kekeran
Kekeran
Koordhinat: 8°16′02″S 114°58′24″E / 8.26727°S 114.97333°E / -8.26727; 114.97333Koordhinat: 8°16′02″S 114°58′24″E / 8.26727°S 114.97333°E / -8.26727; 114.97333
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBusungbiu
Kodhe laladan
administrasi
51.08.03.2010

Kekeran iku désa ing Kacamatan Busungbiu, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Busungbiu, Buleleng