Menyang kontèn

Kedungjaya, Kedawung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedungjaya
Désa
Kedungjaya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kedungjaya
Kedungjaya
Kedungjaya kapernah ing Jawa Kulon
Kedungjaya
Kedungjaya
Kedungjaya kapernah ing Indonesia
Kedungjaya
Kedungjaya
Koordhinat: 6°42′24″S 108°32′28″E / 6.70655°S 108.54105°E / -6.70655; 108.54105Koordhinat: 6°42′24″S 108°32′28″E / 6.70655°S 108.54105°E / -6.70655; 108.54105
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKedawung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.20.2007

Kedungjaya iku désa ing Kacamatan Kedawung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.