Kedungjaya, Kedawung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedungjaya
Désa
Kedungjaya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kedungjaya
Kedungjaya
Kedungjaya kapernah ing Jawa Kulon
Kedungjaya
Kedungjaya
Kedungjaya kapernah ing Indonésia
Kedungjaya
Kedungjaya
Koordhinat: 6°42′24″S 108°32′28″E / 6.70655°S 108.54105°E / -6.70655; 108.54105Koordhinat: 6°42′24″S 108°32′28″E / 6.70655°S 108.54105°E / -6.70655; 108.54105
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKedawung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.20.2007

Kedungjaya iku désa ing Kacamatan Kedawung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)