Kebunan, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebunan
Désa
Kebunan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Kebunan
Kebunan
Kebunan kapernah ing Jawa Wétan
Kebunan
Kebunan
Kebunan kapernah ing Indonésia
Kebunan
Kebunan
Koordhinat: 6°59′25″S 113°52′02″E / 6.99033°S 113.86711°E / -6.99033; 113.86711Koordhinat: 6°59′25″S 113°52′02″E / 6.99033°S 113.86711°E / -6.99033; 113.86711
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Kebunan iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep