Kebonagung, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebonagung
Désa
Kebonagung kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Jawa Wétan
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Indonésia
Kebonagung
Kebonagung
Koordhinat: 6°59′45″S 113°50′58″E / 6.99581°S 113.84942°E / -6.99581; 113.84942Koordhinat: 6°59′45″S 113°50′58″E / 6.99581°S 113.84942°E / -6.99581; 113.84942
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Kebonagung iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep