Kebon Botani Belize

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebon Botani Belize
noimage
Informasi Umum
PanggonBelize
Koordinat-
Taun madeg1997
DioperasiakéPamaréntah Belize
Status-

Kebun Botani Belize iku sawijing kebon botani sing jembare 45 hektar lan isiné witwitan eksotis lan alami sing dumunung ana ing distrik Cayo, kulon Belize. Kebun iki dumunung ing tengah-tengah lembah saka laladan aliran kali Kali Macal, ing sikile pagunungan Maya.

Tujuan utama digawene kebun iki, kanggo ngalakake pertanian sing seimbang ambek alam, ngerumat lan masyarakatake pendidikan konservasi alam. Dengan begitu diharapno para pengunjunge akan tergerak untuk lebih ngelindungi tetumbuhan lan ngerumat lingkungan sekitarnya lan nyinaoni tetumbuhan dari berbagai belahan donya liyané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]