Distrik Cayo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Map of Belize showing Cayo District

Distrik Cayo iku distrik sing manggon ing pérangan kulon saka nagara Belize. Kutha krajan saka distrik iki ya iku kutha San Ignacio.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 16°50′N 88°55′W / 16.833°N 88.917°W / 16.833; -88.917