Distrik Cayo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Map of Belize showing Cayo District

Distrik Cayo iku distrik sing manggon ing bagian kulon saka nagara Belize. Kutha krajan saka distrik iki ya iku kutha San Ignacio.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordinat: 16°50′N 88°55′W / 16.833°L 88.917°W / 16.833; 88.917


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Distrik_Cayo&oldid=1029330"